שאלות נפוצות
האם ניתן לבטל שיעור בודד מבלי לבטל את הקורס כולו?
לא. ביטול הרשמה משמעו ביטול ההרשמה לקורס כולו — לא ניתן לדלג על שיעורים בודדים. לביטול, פנו לצוות האולפן לפחות 3 שעות לפני תחילת השיעור.
לא. ביטול הרשמה משמעו ביטול ההרשמה לקורס כולו — לא ניתן לדלג על שיעורים בודדים. לביטול, פנו לצוות האולפן לפחות 3 שעות לפני תחילת השיעור.